BIOGRAFIE

Al op de kleuterschool wist ik dat ik dwarsfluit wilde leren spelen. Mijn muzikale basis begon aan de muziekschool in Emmen bij Jacques Marcus. Mijn passie kreeg een vervolg aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bij Rinze van der Baan, Wieke Karsten en Thies Roorda.
In 1998 ben ik afgestudeerd als Docerend Musicus. Tijdens mijn studie heb ik diverse masterclasses gevolgd bij internationale musici.
Van 1997 tot augustus 2014 heb ik gewerkt bij CQ, Centrum voor de Kunsten in de gemeente Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden. In september 2014 ben ik gestart met mijn eigen lespraktijk in de regio Zuid Oost Drenthe voornamelijk in Emmen en Odoorn.
Tijdens het lesgeven is mijn motto "Muziek maken leert iedereen op zijn eigen manier" ongeacht leeftijd of talent. Dit geeft mij, als docente, de uitdaging om die manier van lesgeven te vinden die bij de leerling past. Naast dwarsfluitles, geef ik leiding aan jeugdorkesten en samenspelgroepen.
Tevens verzorg ik projecten op basis- en middelbaar onderwijs zoals Windkracht 6 en Kinderen Maken Muziek. Hiervoor heb ik in 2013 aan het ArtEZ Conservatorium een bijscholing muziekeducatie gevolgd.

Als musicus heb ik door de jaren heen een gevarieerd repertoire opgebouwd dat zowel bij concerten als koorbegeleidingen gebruikt kan worden.